Автогара Ихтиман

Адрес:улица „Св. Патриарх Евтимий“ 19, 2050 Център
Ихтиман

Телефон:072 482 071

Автогара Ихтиман

Автогара Ихтиман се намира в гр. Ихтиман на адрес: улица „Св. Патриарх Евтимий“ 19, 2050 Център, Ихтиман.Ако искате да се свържете с Автогара Ихтиман и да получите допълнителна информация можете да се свържете с информация : 0724/82071.

Работно Време:

05:00 часа до 19:30 часа

Още информация относно Ихтиман

Автогара Ихтиман се свързва с по-големите градове и околностите посредством автобусен транспорт. Има редовни автобуси в следните посоки: София, Ямбол, Стара Загора, Сливен и др.

Автобусни линии

Разписание на редовните автобусни линии

На вниманието на всички пътуващи: Въпреки усилията на Община Ихтиман да получи разрешение от Столична община автобусите, извършващи обществен превоз на пътници, да спират на спирките: Окръжна болница, хотел Плиска, Орлов мост, театър София, разрешение не е получено. Превозвачите спират на своя отговорност.

Телефони за връзка: 0724/ 820 71 – автогара Ихтиман


Карта на Автогара Ихтиман

[wp_geo_map]

Разписание.орг е информационен сайт касаеща автобусните разписания, автогарите информацията се актуализира редовно, но поради обективни и субективни причини са възможни неточности.Разписание.орг по-никакъв начин не носи отговорност! С ползването на този сайт вие се съгласявате, че авторите му не носят никаква отговорност за вреди или пропуснати ползи, настъпили поради несъответствие на публикуваното с действителността!.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/razpisanie/public_html/wp-includes/functions.php on line 4613