Централна Автогара София

Адрес:бул. „княгиня Мария Луиза“ 100
София

Телефон:0900 63 099

Централна Автогара София се намира в гр.София на Бул. „княгиня Мария Луиза“ 100. пощенски код: 1202.Ако искате да се свържете с Централна Автогара София и да получите допълнителна информация можете да се свържете с информация : +359 090 021 000.

От Централна автогара – София за страната и чужбина тръгват едновременно между 47 и 50 автобуса от 50 сектора.

Централна автогара София е главната автогара в град София, България, открита на 7 юни 2004 г. Автогарата има закрита площ от 7 173 m², а чакалнята ѝ – 1500 m². Разполага с 57 каси, като освен плащане в брой, се приемат дебитни и кредитни карти.

По същото време гр.София е столицата и най-големият град в България. Тя е 15-ят по големина град в Европейския съюз.София е разположена в централната част на Западна България, в Софийската котловина, и е заобиколена от планини: Витоша на юг, Люлин на запад и Стара планина на север.


Карта на Централна Автогара София

[wp_geo_map]

Разписание.орг е информационен сайт касаеща автобусните разписания, автогарите информацията се актуализира редовно, но поради обективни и субективни причини са възможни неточности.Разписание.орг по-никакъв начин не носи отговорност! С ползването на този сайт вие се съгласявате, че авторите му не носят никаква отговорност за вреди или пропуснати ползи, настъпили поради несъответствие на публикуваното с действителността!.

3 коментара

  1. Веска Димитрова каза:

    Невъзможно получаване на информация ,на посочения за чужбина телефон.

  2. Георги Стоянов каза:

    Моля да ми кагете каква е цената на билета от София до Девин и кога трагжа автобуса от София.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.