Автогара Дупница

Адрес:Автогара
Дупница

Телефон:0701 408 54

Автогара Дупница

Автогара Дупница се намира в гр.Дупница на адрес:в град Дупница, на „гърба“ на жп гара Дупница. пощенски код: 2600.Ако искате да се свържете с Автогара Дупница и да получите допълнителна информация можете да се свържете с информация : 0701 408 54.

Работно Време:

07:00 часа до 18:00 часа

Още информация относно Автогара Дупница

От автогара Дупница има редовни автобусни линии за столицата. Освен тях градът е свръзан чрез автобуси със Сапарева Баня, Перник, Банско, Благоевград, Сандански, Добринище, Бобошево и други.

Ду̀пница е град в Югозападна България, административен център на община Дупница, област Кюстендил. Градът отстои на ок. 40 km източно от областния град Кюстендил и е втори по големина след него. Според преброяването през 2011 г. в Дупница живеят 33 519 жители, а според ГРАО през септември 2011 г. има 38 519 жители, регистрирани по настоящ и 42 104 по постоянен адрес.


Карта на Автогара Дупница

[wp_geo_map]

Разписание.орг е информационен сайт касаеща автобусните разписания, автогарите информацията се актуализира редовно, но поради обективни и субективни причини са възможни неточности.Разписание.орг по-никакъв начин не носи отговорност! С ползването на този сайт вие се съгласявате, че авторите му не носят никаква отговорност за вреди или пропуснати ползи, настъпили поради несъответствие на публикуваното с действителността!.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.