Бургас Автогара Запад

Адрес:ж.к. Братя Миладинови
Бургас

Телефон:088 575 4038
088 498 1270

Автогара Запад Бургас се намира в гр.Бургас на ж.к. Братя Миладинови пощенски код: 8000.Ако искате да се свържете с Автогара Запад Бургас и да получите допълнителна информация можете да се свържете с информация : 0885754038 – Каси или 0884981270 – Ръководител движение.

Бургас Автогара Запад се намира в ж.к. Братя Миладинови, съвсем близо до кръстовище Трапезица, където се пресичат две от най-натоварените улици в Бургас – Тодор Александров и Одрин. В съседатво е и железопътната гара Владимир Павлов. Автогарата обслужва междуградски линии и е начална спирка за няколко линии на градския транспорт.

Автобусни направления от автогарата:

Варна
Велико Търново
Горна Оряховица
Кърджали
Пловдив
Стара Загора
Сливен
София
Шумен
Ямбол

Регионални линии

056/831427


Карта на Бургас Автогара Запад

[wp_geo_map]

Разписание.орг е информационен сайт касаеща автобусните разписания, автогарите информацията се актуализира редовно, но поради обективни и субективни причини са възможни неточности.Разписание.орг по-никакъв начин не носи отговорност! С ползването на този сайт вие се съгласявате, че авторите му не носят никаква отговорност за вреди или пропуснати ползи, настъпили поради несъответствие на публикуваното с действителността!.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.