Автогара Юг Русе

Адрес:Бул. „Цар Освободител“ 156
Русе

Телефон:+359 82 82 81 51

Автогара Юг Русе се намира в гр.Русе на Бул. „Цар Освободител“ 156 пощенски код: 7000.Ако искате да се свържете с Автогара Юг Русе и да получите допълнителна информация можете да се свържете с информация : +359 82 82 81 51.

Автогарата представлява цялостен и модерен транспортен комплекс, сьобразен изцяло сьс сьвременните изисквания за изграждането на подобен тип обществени учреждения. Работи се с ясната цел – подобряване на условията за пьтуващите. За лесното ориентиране в автогарата, на всеки сектор за чакащите има табло с информация. Секторите на Автогара Юг – Русе са 11 на брой.


Карта на Автогара Юг Русе

[wp_geo_map]

Разписание.орг е информационен сайт касаеща автобусните разписания, автогарите информацията се актуализира редовно, но поради обективни и субективни причини са възможни неточности.Разписание.орг по-никакъв начин не носи отговорност! С ползването на този сайт вие се съгласявате, че авторите му не носят никаква отговорност за вреди или пропуснати ползи, настъпили поради несъответствие на публикуваното с действителността!.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.