Автогара Търговище

Адрес:бул. „Никола Маринов“ №5
гр.Търговище

Телефон:060 / 164 316

Автогара Търговище се намира в гр.Търговище на бул. „Никола Маринов“ №5 пощенски код: 7700.Ако искате да се свържете с Автогара Търговище и да получите допълнителна информация можете да се свържете с информация : 060 / 164 316.

Обслужва направления до основни административни центрове на страната. Някои от тези направления са по линии: автобус по направление Търговище-София-Търговище („Юнион-Ивкони“,“Етап-Адрес“,“Груп Плюс“) автобус по направление Търговище-Варна-Търговище („Юнион-Ивкони“,“Етап-Адрес“,“Груп Плюс“), автобус по транзитно направление направление Разград-Пловдив-Разград („Автобустранс“), автобус по транзитно направление Шумен-Пловдив-Шумен („Юнион-Ивкони“), автобус по транзитно направление Ямбол-Русе-Ямбол („Дичони“),автобус по транзитно направление Сливен-Шумен-Сливен („Дорис“),автобус по транзитно направление Омуртаг-Варна-Омуртаг („Омуртаг Транс“),автобус по транзитно направление Свищов-Варна-Свищов („Феникс 2“).


Карта на Автогара Търговище

[wp_geo_map]

Разписание.орг е информационен сайт касаеща автобусните разписания, автогарите информацията се актуализира редовно, но поради обективни и субективни причини са възможни неточности.Разписание.орг по-никакъв начин не носи отговорност! С ползването на този сайт вие се съгласявате, че авторите му не носят никаква отговорност за вреди или пропуснати ползи, настъпили поради несъответствие на публикуваното с действителността!.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.