Автогара Велики Преслав

Адрес:ул. Борис Спиров 30А
Велики Преслав

Телефон:053 842 525

Подробна Информация на Автогара Велики Преслав

Автогара Велики Преслав се намира в гр.Велики Преслав на ул. Борис Спиров 30А пощенски код: 9850.Ако искате да се свържете с Автогара Велики Преслав и да получите допълнителна информация можете да се свържете с информация на телефон: 0538 42525.

Работно Време:

От 08:00 часа До 18:00 часа

Още Информация:

Велики Преслав е град в област Шумен, Североизточна България. Той е административен и стопански център на едноименната община Велики Преслав.
Гр.Велики Пресалв е свързан чре редовни атобусни линии с Шумен, Търговище, Върбица, Смядово, както и с други по-малки селища в околността: Хан Крум, Осмар, Миланово, Мокреш, Драгоево, Суха река, Имренчево, Мостич и други.


Карта на Автогара Велики Преслав

[wp_geo_map]

Разписание.орг е информационен сайт касаеща автобусните разписания, автогарите информацията се актуализира редовно, но поради обективни и субективни причини са възможни неточности.Разписание.орг по-никакъв начин не носи отговорност! С ползването на този сайт вие се съгласявате, че авторите му не носят никаква отговорност за вреди или пропуснати ползи, настъпили поради несъответствие на публикуваното с действителността!.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.