Автогара Ботевград

Адрес:ул. „Витоша“ 1
Ботевград

Телефон:072 366 040
072 366 820

Подробна Информация на Автогара Ботевград

Автогара Ботевград се намира в гр.Ботевград на ул. „Витоша“ 1 пощенски код: 2140.Ако искате да се свържете с Автогара Ботевград и да получите допълнителна информация можете да се свържете с информация : 0723/ 66820, 072 366 040.

Работно Време:

От 08:00 часа До 18:00 часа

Още информация:

Ботевград е град в Западна България в Софийска област. Той е втори по големина в областта след Самоков и е административен център на община Ботевград. Ограден е от Стара планина.Ботевград е свръзан със страната единствено чрез автобусни превози. Тя е единствена за град Ботевград и от нея тръгват и пристигат различни автобуси до големи и малки градове в България. Основни дестинации са: Ботевград – София, Ботевград – Враца, Ботевград – Правец, Ботевград – Плевен и други. Градът е свързан и със следните други градове чрез автобусен транспорт. Своге, Червен бряг, Мездра, Козлодуй и други.


Карта на Автогара Ботевград

[wp_geo_map]

Разписание.орг е информационен сайт касаеща автобусните разписания, автогарите информацията се актуализира редовно, но поради обективни и субективни причини са възможни неточности.Разписание.орг по-никакъв начин не носи отговорност! С ползването на този сайт вие се съгласявате, че авторите му не носят никаква отговорност за вреди или пропуснати ползи, настъпили поради несъответствие на публикуваното с действителността!.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.