Автогара Благоевград

Адрес:бул. "Св. Димитър Солунски" № 23
Благоевград

Телефон:073 884 009
088 980 8545

Подробна Информация на Автогара Благоевград

Автогара Благоевград се намира в гр.Благоевград на бул. „Св. Димитър Солунски“ № 23 пощенски код: 2700.Ако искате да се свържете с Автогара Благоевград и да получите допълнителна информация можете да се свържете с информация : 073 884 009.

Работно Време:

От 08:00 часа До 18:00 часа

Билетна каса , автогара – 0889808545

Още информация относно Автогара Благоевград

Благоевград (до 1950 г. Горна Джумая) е икономически, културен и образователен център на Югозападна България и главен град на едноименните област и община.Има директни автобусни линии – София; Благоевград – Дупница; Благоевград – Пловдив; Благоевград – Сандански , Габрово, Пазарджик, Кюстендил, Петрич, Самоков, Гоце Делчев и много други.


Карта на Автогара Благоевград

[wp_geo_map]

Разписание.орг е информационен сайт касаеща автобусните разписания, автогарите информацията се актуализира редовно, но поради обективни и субективни причини са възможни неточности.Разписание.орг по-никакъв начин не носи отговорност! С ползването на този сайт вие се съгласявате, че авторите му не носят никаква отговорност за вреди или пропуснати ползи, настъпили поради несъответствие на публикуваното с действителността!.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.