Автогара Баня

Адрес:ул. „Карловска" 14
Баня

Телефон:088 425 25 34
0313 222 20

Подробна Информация на Автогара Баня

Автогара Баня се намира в гр.Баня на ул. „Карловска“ 14 пощенски код: 4360.Ако искате да се свържете с Автогара Баня и да получите допълнителна информация можете да се свържете с информация : 088 425 25 34.

Основен телефон за информация с Автогара Баня:

+359 3132 2220

Още информация относно Автогара Баня

Има редовни автобуси, които минават през град Баня в посока Казанлък, София, Русе, Пловдив, Мъглиж, Плевен, Карлово и други.Град Баня се намира на 10 километра от железопътната гара на град Карлово. До железопътна гара град Карлово има редовни автобуси. Ако желаете да пътувате с кола ще може да се стигне до град Баня и по магистрала „Тракия“ през Пловдив за Карлово или по Подбалканския път.Пътят по Подбалкаснкото шосе е по-лош с неравности и дупки, но пък красотата на природата е невероятен.


Карта на Автогара Баня

[wp_geo_map]

Разписание.орг е информационен сайт касаеща автобусните разписания, автогарите информацията се актуализира редовно, но поради обективни и субективни причини са възможни неточности.Разписание.орг по-никакъв начин не носи отговорност! С ползването на този сайт вие се съгласявате, че авторите му не носят никаква отговорност за вреди или пропуснати ползи, настъпили поради несъответствие на публикуваното с действителността!.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.