Автогара Албена

Адрес:Курортен Комплекс
Албена

Телефон:057 962 411

Подробна Информация на Автогара Албена

Автогара Албена се намира в гр.Албена на Курортен Комплекс пощенски код: 9620.Ако искате да се свържете с Автогара Албена и да получите допълнителна информация можете да се свържете с информация : 057 962 411.

Още Информация Относно гр.Албена

Курорта Албена ако искате да се движе за някаде най – лесно може да се стигне чрез автобусен трнаспорт или кола.Много често до комплекса има редовни автобусни линии от повечето големи градове в страната. Автобусите от столицата тръгват от Централна автогара София. От град Варна има автобуси за курорта Албена на всеки 30 минути. От Бургас също има автобусен трнаспорт, както и от Балчик, Добрич, Велико Търново, Златни Пясъци и т.н.


Карта на Автогара Албена

[wp_geo_map]

Разписание.орг е информационен сайт касаеща автобусните разписания, автогарите информацията се актуализира редовно, но поради обективни и субективни причини са възможни неточности.Разписание.орг по-никакъв начин не носи отговорност! С ползването на този сайт вие се съгласявате, че авторите му не носят никаква отговорност за вреди или пропуснати ползи, настъпили поради несъответствие на публикуваното с действителността!.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.